NL | FR

Bijenpakket "Vergeet-me-nietje" - Uit te lenen

thumbnailTaal: Nederlands
Thema: Biodiversiteit
Niveau: Kleuteronderwijs - School

Beschrijving

Het uitleenpakket is voorzien van al het nodige materiaal, een duidelijke handleiding en achtergrondinformatie voor de leerkracht. De leerkracht kan er vrijwel onmiddellijk mee aan de slag.

Kleuters laten kennismaken met de boeiende wereld van de bijen, dat is het opzet van het educatieve project ‘Vergeet-me-nietje'. De kist bevat een volledig uitgewerkt thema ‘bijen', ontwikkeld op maat van kleuters van de derde kleuterklas: leuk, spannend, leerrijk en fraai materiaal dat de kleuters uitnodigt tot een hele week speel- en leerplezier.

Elke dag is er iets anders. Een prentenverhaal, de interactieve sprekende bij, het zoemlied en de bijendans, bijenpakjes om zich te verkleden, educatieve gezelschapsspellen, knutselopdrachten en een bezoek aan een imker zijn de ingrediënten van dit prachtige project op kleutermaat.

In de activiteiten wordt op een evenwichtige wijze aandacht besteed aan alle ontwikkelingsgebieden bij het kind. Zowel de cognitieve, motorische als sociaal-emotionele ontwikkeling wordt aangesproken. Op die manier draagt het educatieve pakket “Vergeet-me-nietje” bij tot een brede vorming van het kind.

Tijdig reserveren!

Doelgroep: 3e kleuterklas | Duur: 1 week | Periode: van maart tot eind oktober | Prijs: 35 euro per week, waarborg 100 euro

Klik hier voor meer informatie.

Uitgever

Werkgroep Isis vzw

Deel